chamsa

Routebeschrijving

Route vanuit Eindhoven
Neem de A2 richting Maastricht. Bij knooppunt Kerensheide (Maastricht) rechts aanhouden richting A76/E314 – Heerlen. Achter Nuth, rechts aanhouden richting N281 – Heerlen. Neem vervolgens de afslag “Kerkrade, Bocholtz, Simpelveld”. Ga bij de verkeerslichten aan het einde van de snelweg naar links. Ga bij de verkeerslichten rechtdoor, sla dan linksaf richting Rodaboulevard en sla daarna meteen rechtsaf. Neem op de rotonde de tweede afslag. Sla bij het kruispunt van gelijke rang rechtsaf. De praktijk bevindt zich na 130 meter aan de rechterkant op de hoek van Pleinstraat / Patronaatstraat.

Route vanuit Maastricht
Neem de A79 richting Valkenburg, Heerlen. Ga aan het einde van de snelweg, bij de verkeerslichten, naar rechts, N281 – Kerkrade. Neem vervolgens de afslag “Kerkrade, Bocholtz, Simpelveld”. Ga bij de verkeerslichten aan het einde van de snelweg naar links. Ga bij de verkeerslichten rechtdoor, sla dan linksaf richting Rodaboulevard en sla daarna meteen rechtsaf. Neem op de rotonde de tweede afslag. Sla bij het kruispunt van gelijke rang rechtsaf. De praktijk bevindt zich na 130 meter aan de rechterkant op de hoek van Pleinstraat / Patronaatstraat. Als je een gedetailleerde routebeschrijving met plattegrond wilt, klik dan hier en vul je eigen adresgegevens in voor een route via de ANWB.

Route vanaf busstation Heerlen
Neem lijn 44. Deze vertrekt twee keer per uur. De reistijd bedraagt 19 minuten.

Route vanaf busstation Kerkrade
Neem lijn 28. Deze vertrekt twee keer per uur. Stap uit bij bushalte op de Van de Weijerstraat. Loop dan in zuidwestelijke richting en ga rechtdoor naar de Willemstraat. Sla aan het einde linksaf naar de Graverstraat. De praktijk bevindt zich na 15 meter aan de linkerkant op de hoek van Pleinstraat / Patronaatstraat.